Edisonstraat 5
9285 WE Buitenpost
Tel: +31(0)511 54 44 22
Fax: +31(0)511 54 44 11
E-mail: info@tillwood.nl
Contact opnemen

Visie
Tillwood BV streeft ernaar om in de komende decennia een belangrijke rol te spelen in de industriële houten verpakkings-branch en pallets in het bijzonder. Om die reden zijn wij een strategische alliantie aangegaan met houtzagerijen en pallet bedrijven om u nog beter van dienst te kunnen zijn.
U bent ambitieus en ongeduldig? Geen nood, snelheid is ook onze ambitie. Immers de klantgerichte betrokkenheid is de motor van de onderneming.
Wij blijven op innoverende wijze hoogwaardige pallets en kisten maken voor het verpakken, stapelen en vervoeren van goederen.
Het is elke keer weer opnieuw een uitdaging om pallets en kisten zorgvuldig af te stemmen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Kwaliteit, betrouwbaarheid, maatwerk en klantgerichtheid zijn de pijlers van onze onderneming.
Tillwood BV is daardoor een full-service partner die alle zorg rondom pallets en kisten bij opdrachtgevers uit handen neemt.
Deze waarden en ambities delen wij met onze medewerkers. Reden waarom wij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Zelfs in tijden van een wereldwijde economische crisis, blijven wij positief gestemd. Er is geen weg terug, alleen een blik in de toekomst met hoop op betere tijden, geïnspireerd door Obama met een nieuw elan: "Yes we can". 

Bennie de Poel

DGA